EsansAromaterapi Esanslarının Sağlığa Faydaları

Aromaterapi Esanslarının Sağlığa Faydaları

Aromaterapi Esanslarının Sağlığa Faydaları

1. Stresi Azaltın

Aromaterapi kokularının ana faydalarından biri, zihninizi sakinleştirmeleri ve vücudunuzun daha da rahatlamasına yardımcı olmalarıdır.

2. Kas Ağrısının Üstesinden Gelmek

Aromaterapi kokuları baş ağrıları, kas ağrıları ve sindirim sorunları gibi sorunların üstesinden geldiği de iddia edilmektedir.
Yaygın olarak kullanılan kokular nane, narenciye ve tarçındır.
Bu yağların karışımı ile yapılan aromaterapi esansları ağrıyı gidermenin yanı sıra enerjiyi de artırdığına inanılıyor.

3. Uykusuzluğun üstesinden gelmek

Adaçayı veya papatya kokulu aromaterapi esansları, endişe ile başa çıkmanıza yardımcı olabilir ve daha hızlı uykuya dalmanıza yardımcı olabilir.

4. Konsantrasyonunuzu Koruyun

Aromaterapi esansları narenciye, fesleğen, kekik ve selvi aroması konsantrasyonu korumada etkili olduğu için şiddetle tavsiye edilir.

Aromaterapi Esanslarımız İçin Fiyat Teklifi Alın.

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YASAL UYARI

Bu web sitesinde yayımlanan tüm yazılı ve görsel içerik T.C.5070 Sayılı* "Elektronik İmza Kanunu" kapsamında fikri ve sinai hakkı tescil edilmiştir. Ayrıca işbu program yapısal özellikleri bakımından TPE nezdince koruma altına alınmıştır. Yazılı izni olmaksızın sitedeki içeriklerden alıntılar yapılması içeriklerin kopyalanması,proje, kullanılan tema yada bu seminer modelinin kullanilması yasaktır. Grubumuz ihlallerden dogacak yasal haklarini saklı tutar. İhlaller halinde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu Kanuna aykırı tavır sergileyen suç işlemiş ve ihlali olan kişi-sorumlular tespit edilerek ,3 ile 5 yıl hapis ve yüklü para cezasıyla yargılanıp ceza alabilmektedirler.

En Üste Git